De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

T-Mobile lanceert tv-dienst Knippr: 4 zaken die je moet weten

Wouter Nijsen
9 juni 2016, 10:54
2 min leestijd
T-Mobile lanceert tv-dienst Knippr: 4 zaken die je moet weten

T-Mobile heeft zijn tv-dienst Knippr beschikbaar gemaakt. Met Knippr kun je vanaf 10,99 euro per maand onbeperkt tv-kijken met je smartphone of tablet.

Lees verder na de advertentie.

Knippr van T-Mobile

Knippr, de interactieve tv-dienst van T-Mobile, is vanaf nu beschikbaar, nadat de dienst de afgelopen maanden werd getest. Geïnteresseerden konden zich inschrijven voor de  bètatest van Knippr, waarna T-Mobile 1500 testers uitkoos. Nu is de tv-dienst voor iedereen beschikbaar, hieronder lees je hoe het precies werkt.

1.TV-kijken op je Android

Met Knippr van T-Mobile kunnen gebruikers vanaf 10,99 euro per maand televisie kijken op een smartphone, tablet of computer. Voor dat bedrag ontvang je een basispakket met 12 zenders, zodat je standaard de populairste Nederlandse zenders kunt kijken.

knippr

Knippr werkt live en biedt tevens de optie om tot 7 dagen terug te kijken, net zoals RTL XL dat bijvoorbeeld doet. Het is mogelijk om beelden te pauzeren of kort terug te spoelen, als je bijvoorbeeld het begin van je favoriete programma hebt gemist. Het kijken kan overigens  op twee schermen tegelijk.

2. Zenderaanbod aanpassen

Het basispakket is uit te breiden met extra zenders. Denk hierbij aan NPO 101, TV 538 of Al Jazeera, die je voor 0,99 euro per maand toevoegt aan het standaard aanbod. Het voordeel is dat je zo precies bepaalt wat je wel of niet kijkt, aangezien veel Nederlanders een tv-pakket hebben met allerlei zenders die niet of nauwelijks worden bekeken.

https://www.youtube.com/watch?v=dTpLedYgFEY

3. Nog geen Chromecast-ondersteuning

Volgens T-Mobile is `het merendeel van de programma`s` in hd  te bekijken, maar dat kan vooralsnog alleen op een smartphone, tablet of computer. Ondersteuning voor de Chromecast (en AirPlay) is er namelijk nog niet, maar dit wordt volgende maand toegevoegd. Hierdoor wordt Knippr meer een echte tv-dienst, omdat je dan ook je programma`s op het grote scherm kunt checken.

4. Gratis proberen en Android-app

Knippr is als gezegd nu voor iedereen beschikbaar. Je kunt de dienst ook eerst proberen voordat je een abonnement afsluit. Ga hiervoor naar de website, waarna je een account aanmaakt om de dienst een maand lang te kunnen gebruiken. De Knippr-app staat inmiddels ook in Google Play, maar gek genoeg kun je hier geen account aanmaken. De applicatie werkt op alle apparaten met Android 4.1 of hoger.

Download Knippr in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu