T-Mobile komt nog dit jaar met My T-Mobile app voor Android
Redactie

T-Mobile komt nog dit jaar met My T-Mobile app voor AndroidNog voor het einde van het jaar zal T-Mobile een Android-app uitbrengen van haar My T-Mobile dienst. Net zoals op het web kun je je ook hier je abonnementsgegevens inzien en checken hoeveel data je hebt verbruikt. De app vertelt je ook het laatste nieuws over T-Mobile en heeft een ingebouwde Hotspot finder zodat je gratis T-Mobile Wi-Fi hotspots in de buurt kunt opsporen. Ook je laatste facturen zullen met My T-Mobile te bekijken zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In een interview met Immovater vertelt Jeroen Beltman van Oberon uitgebreid over de nieuwe T-Mobile app. Naast veel voordeel voor de gebruikers gaat T-Mobile de app ook inzetten om data te verzamelen zoals metingen van haar netwerk. Ook de klantenservice zal direct bereikbaar zijn vanuit de app. T-Mobile gaat ook apps aanraden aan haar gebruikers zoals Netwerkradar voor het checken van de netwerkkwaliteit en een QR-scanner.

De Android-versie van My T-Mobile staat voor het einde van dit jaar gepland, begin 2012 zal de app ook worden uitgebracht voor iOS en BlackBerry. Vanaf volgend jaar zal de app ook worden uitgebreid met advies voor klanten over welke abonnement ze het beste kunnen aanschaffen aan de hand van hun belgedrag. Ook een Windows Phone versie is in de maak.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.