T-Mobile laat nieuwe klanten gratis bellen tijdens de zomer

t-mobile actieT-Mobile kondigt vandaag een actie aan, waarbij nieuwe klanten met een 2-jarig i-Abonnement de hele zomer gratis kunnen bellen. De actie geldt ook voor mensen die verlengen en daarbij een 2-jarig i-Abonnement afsluiten. Op de speciale actiepagina zijn een Samsung Galaxy S en een Xperia Arc te zien, maar je kunt ook profiteren als je een andere smartphone aanschaft, bijvoorbeeld een HTC Desire HD.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Je hebt tot 4 juli de tijd om je hiervoor aan te melden, maar hou er rekening mee dat je na 23 september 2011 om 11:04 uur (het officiële begin van de astronomische herfst op het noordelijk halfrond) weer de gewone abonnementsprijzen betaalt. Een andere factor om rekening mee te houden, is dat de abonnementen weliswaar worden aangeboden met ‘onbeperkt internet’ maar dat je na 1 GB dataverkeer terugvalt naar een erg lage snelheid.

Het i-Abonnement van T-Mobile is inclusief mobiel internet met een snelheid van 7,2 Mbps en is speciaal afgestemd op gebruikers van smartphones.

Meer info is te vinden op de speciale actiepagina. Er zijn twee andere toestellen om te kiezen: de inmiddels al wat oudere Samsung Galaxy S en de Sony Ericsson Xperia Arc.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.