T-Mobile lanceert de HTC Magic als T-Mobile myTouch 3G in de VS

Redactie
8 juli 2009, 19:58
1 min leestijd
T-Mobile lanceert de HTC Magic als T-Mobile myTouch 3G in de VS
htc magic frontjes

T-Mobile heeft in de VS een nieuw Android-toestel aangekondigd: de T-Mobile myTouch 3G. In feite is het niets anders dan de HTC Magic. De Amerikanen kunnen over drie weken hun slag slaan en kunnen voor $199 hun toestel bestellen. Vanaf 5 augustus zal de myTouch worden uitgeleverd aan bestaande klanten.

Wie geen klant is, kan registreren op de website om later een waarschuwing te ontvangen wanneer het toestel beschikbaar is. Wat bijzonder is, is dat T-Mobile bij de lancering meteen een hoop accessoires heeft aangekondigd, waaronder de frontjes hiernaast. Hoewel, frontjes… ze zijn natuurlijk bedoeld om de achterklep van het toestel te vervangen.

Voor de custom skins heeft T-Mobile fabrikant Skinit in de arm genomen. Verder levert T-Mobile een reeks applicaties mee (een App Pack), met onder andere Geodelic’s Sherpa. Dit is een aanbevelingsdienst voor mobiele gebruikers, die je naar winkels, bedrijven en restaurants doorverwijst. De dienst wordt slimmer naarmate je het langer gebruikt. T-Mobile heeft aangekondigd dit jaar nog meer Android-toestellen uit te brengen in de VS. Er zijn voorlopig geen plannen bij T-Mobile om de HTC Hero ook in de VS te gaan verkopen.

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Providers
Spotlights: HTC, T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's