T-Mobile myTouch 3G Fender Edition vanaf 20 januari leverbaar [VS]

Special Editions van populaire Android-toestellen zie je niet zo vaak. Het was dan ook mooi om in oktober te horen dat HTC voor de Amerikaanse versie van de HTC Magic een speciale Fender Edition zou gaan uitbrengen, gewijd aan de legendarische gitaarfabrikant Fender. Lange tijd bleef het stil rond dit toestel, maar opeens is ‘ie in de systemen van T-Mobile opgedoken. De lancering staat gepland voor 20 januari. Het design is geïnspireerd op de Fender Stratocaster, er zitten een 16GB geheugenkaartje, exclusieve multimediabestanden en wat extra Fender-accessoires bij.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het gaat om een Limited Edition waarvan er (zoals de naam al aangeeft) maar een beperkt aantal zullen worden gemaakt. Voor de Fender-liefhebbers misschien een reden om alsnog een HTC Magic te kopen, voor de rest van de Android-gebruikers komt het toestel driekwart jaar te laat en voor de Europeanen waarschijnlijk teveel moeite om er eentje te bemachtigen. T-Mobile verkoopt de Fender Edition waarschijnlijk alleen in combinatie met een abonnement.

fender document

Via: TmoNews

fender edition

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.