T-Mobile myTouch 3G Slide: Android met Sidekick-toetsenbord

Redactie
4 mei 2010, 11:44
1 min leestijd
T-Mobile myTouch 3G Slide: Android met Sidekick-toetsenbord
t-mobile mytouch 3g

De T-Mobile myTouch 3G Slide is een toestel dat we misschien niet meteen in Nederland zullen zien, omdat het speciaal voor T-Mobile US is gemaakt. Daar zal het grote kans hebben om een succes te worden, omdat het toetsenbordje gebaseerd is op de Sidekick, een chattelefoon die in de VS mateloos populair was. Wat het toestel interessant maakt om toch hier te bespreken, is dat T-Mobile voor het eerst heeft gekozen voor een T-Mobile-makeover. De myTouch 3G Slide is een telefoon met Android 2.1, voorzien van T-Mobile skin met aangepaste icoontjes en een speciale Faves-gallery voor je 20 favoriete contactpersonen.

Een speciaal led-lampje maakt duidelijk wanneer er gesprekken en notificaties van je directe vrienden en familieleden binnenkomen. De T-Mobile myTouch 3G Slide zou op het eerste gezicht gemaakt kunnen zijn door Huawei of een andere onbekende toestelfabrikant. Dat blijkt niet het geval: HTC is de maker, ook al hebben we bij deze fabrikant nog nooit eerder zo’n toetsenbordje gezien (wel varianten erop zoals bij de HTC Touch Pro2, maar dat is niet het typische Sidekick-toetsenbordje).

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile heeft er ook een Genius-knop aan toegevoegd, zodat je spraakcommando’s kunt geven en via speech-to-tekst berichten kunt dicteren. De dicteerfunctie wordt geleverd door Nuance, bekend van Dragon Dictation. Niet een toestel waar je als Nederlandse gebruiker snel aan kunt komen, maar gezien de nieuwe functies interessant genoeg om eens te noemen.

Categorie: Providers
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's