T-Mobile Nederland kondigt T-Mobile G2 Touch nu officieel aan

Redactie
30 juli 2009, 11:12
2 min leestijd
T-Mobile Nederland kondigt T-Mobile G2 Touch nu officieel aan
t-mobile g2 touch

Op Planet Android hadden we het natuurlijk al ontdekt, maar een officiële aankondiging van de T-Mobile G2 Touch was er nog niet geweest. Zojuist heeft T-Mobile een persbericht rondgestuurd, waarin ze de T-Mobile G2 Touch presenteren. Het persbericht bevestigt dat de HTC Hero alleen in het zwart verkrijgbaar zal zijn bij T-Mobile en niet in het bruin, wit of roze. In Engeland kun je de HTC Hero wel in het roze krijgen, onder andere bij Carphone Warehouse. Voor ons in Nederland is er keuze uit zwart, zwart en zwart. Maar natuurlijk houdt niets je tegen om een bruine of witte HTC Hero te kopen en er een sim-only van T-Mobile in te stoppen.

Hieronder lees je het volledige persbericht:

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile lanceert nieuw Android™ toestel: de T-Mobile G2 Touch

 • T-Mobile G2 Touch exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile in het zwart.
 • Razendsnel internet en direct toegang tot Google Search™, Google Maps™, Gmail™ en Android Market™.
  Stijlvol design met volledig Touch Screen.
  T-Mobile G2 Touch is al verkrijgbaar vanaf 0 euro.Volgende week introduceert T-Mobile de G2 Touch in het zwart. Dit nieuwe en stijlvolle toestel is wederom voorzien van het innovatieve Androidbesturingssysteem™. Het toestel biedt supersnel toegang tot mobiel breedband internet en is voorzien van een volledig touch screen. Opvallend aan het toestel is de mogelijkheid om het startscherm vrijwel geheel te personaliseren aan de hand van je favoriete applicaties en widgets. Het toestel is bij T-Mobile verkrijgbaar vanaf 0 euro.

  Peter Haug, Directeur Consumenten Marketing bij T-Mobile: `We zijn natuurlijk heel trots dat we nu ook de T-Mobile G2 Touch op de Nederlandse markt kunnen introduceren. De T-Mobile G1 is door het QWERTY toetsenbord een perfecte internettelefoon. Ook de T-Mobile G2 Touch is een combinatie van supersnel internet en een mooi en stijlvol design. Het toestel biedt nog sneller toegang tot mobiel breedband internet via HSDPA en Wi-Fi en is gemakkelijk te bedienen via het touch screen en trackball. Populaire websites als Facebook, Twitter, Flickr en YouTube™ zijn nu nog gemakkelijker bij te houden.`

  Mogelijkheden T-Mobile G2 Touch
  De T-Mobile G2 Touch is nog geavanceerder dan de G1. Zo beschikt het toestel over de laatste versie van Android 1.5 besturingssoftware en geeft toegang tot meer dan 3.000 applicaties die gratis beschikbaar zijn via Android Market™. De zeven gebruiksvriendelijke startschermen kunnen naar eigen smaak worden ingericht, voorzien van de favoriete websites, spelletjes, foto`s en eigen sociale netwerken van de gebruiker. Andere functies zijn HSDPA met snelheden tot 7,2 Mbit/s, een geïntegreerde GPS-kompas en een 5.0 megapixel camera met autofocus. De T-Mobile G2 Touch ondersteunt naast Google Mail™ ook andere e-maildiensten als Microsoft® Exchange Server en POP/IMAP. Het nieuwste Android toestel heeft een intern geheugen van 512 MB. De T-Mobile G2 Touch is er al voor EURO 0,- in combinatie met een tweejarig Relax 150-abonnement inclusief web`n`walk standaard.

Meer info: T-Mobile G2 Touch

Categorie: Providers
Spotlights: Android, T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's