Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

T-Mobile schrapt beperkingen van Oneindig Online bundel

Lars Paymans
3 juni 2016, 16:32
1 min leestijd
T-Mobile schrapt beperkingen van Oneindig Online bundel

T-Mobile onthulde onlangs een nieuw onbeperkt mobiel abonnement, dat bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) de nodige vragen opriep. Vandaag blijkt T-Mobile het abonnement aan te passen.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile onbeperkt online toch zonder beperkingen

Het onbeperkte mobiele abonnement van T-Mobile leek op het eerste gezicht erg indrukwekkend, maar had wat opmerkelijke voorwaarden. Zo zou de kwaliteit van video`s naar beneden gaan om het dataverbruik te beperken en te voorkomen dat de bundel ook gebruikt zou worden op andere apparaten dan smartphones en tablets via `tethering`.

t-mobile onbeperkt online

Hier zette de ACM al snel vraagtekens bij op het gebied van netneutraliteit. Deze vraagtekens werden geformuleerd in een aantal vragen, waar T-Mobile inmiddels op gereageerd heeft. De provider zal de twee beperkingen als gevolg hiervan schrappen.

Goed nieuws voor klanten, want dit betekent dat je video`s gewoon onbeperkt in de hoogste kwaliteit kunt bekijken. Ook kun je dus zonder beperkingen je smartphone aan een laptop of desktop tetheren, om zo onbeperkt overal toegang tot het internet te hebben.

Slag om de arm

T-Mobile houdt overigens nog steeds wel een slag om de arm. De provider laat weten dat er regelmatig gekeken zal worden naar klanten die extreem veel data verbruiken, waar mogelijk consequenties aan verbonden zijn, zo schrijft Nu.nl. Hiermee wil T-Mobile voorkomen dat klanten het abonnement zien als vervanging voor hun vaste internetverbinding.

Aanstaande maandag zal deze Oneindig Online-bundel verkocht worden voor een vast bedrag van 90 euro per maand. Tel hier nog wel de maandelijkse basiskosten van tien euro bij op.

Via: nu.nl
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu