T-Mobile Pulse komt naar Nederland

Wouter Nijsen
3 september 2009, 23:32
1 min leestijd
T-Mobile Pulse komt naar Nederland
t-mobile pulse

T-Mobile gaat in Nederland een nieuw Android-toestel aanbieden: de T-Mobile Pulse. Het is in feite een Huawei U8220 in een T-Mobile-jasje. Het nieuwe toestel is geen high-end model maar eerder een leuke Android-middenklasser. De highlights omvatten onder andere een 3.2 inch 320×480 touchscreen, 3,2 megapixel camera met autofocus, Wi-Fi, GPS en HSDPA. Het interne geheugen bedraagt 2GB en is middels microSD uit te breiden. De Pulse heeft Android 1.5 en vermoedelijk een aangepaste interface. T-Mobile UK gaat de Pulse als prepaid-toestel aanbieden en het zal daarmee het eerste Android-toestel zijn dat op die manier te koop is. Of T-Mobile Nederland de Pulse ook als prepaid-uitvoering gaat aanbieden, is niet uit het persbericht op te maken. Wel staat erin, dat de Pulse vanaf begin oktober in de winkel ligt.

De Pulse is 13,5 mm dik en gebruikt een trackball om te navigeren. T-Mobile ziet de Pulse vooral als een toestel waarmee ze kunnen inspringen op de toenemende behoefte aan mobiel internetgebruik: nieuws lezen, contacten onderhouden met je sociale netwerk en e-mailen bijvoorbeeld. De Pulse heeft een beltijd van maximaal 3,5 uur en een standby-tijd tot 300 uur, een 2GB SD-geheugenkaart en is bij levering voorzien van de laatste Android 1.5 besturingssoftware. Bij het toestel wordt een zwarte en een witte batterijcover geleverd.

Lees verder na de advertentie.

De Pulse komt via T-Mobile exclusief beschikbaar in de volgende landen: Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Macedonië, Kroatië en Hongarije. In Nederland zal de losse verkoopprijs €250 bedragen en is voorzien van een T-Mobile simlock.

Voor de populariteit van Android zou een prepaid toestel een aardige boost kunnen zijn, het toestel wordt op die manier immers bereikbaar voor een grotere groep gebruikers. En, ook niet onbelangrijk, bereikbaar voor een groep jongere gebruikers die een behoorlijke invloed hebben  op het bepalen of iets “Hot” of “Not” is.

t-mobile-pulse-1

Via: T-Mobile persbericht en KnowYourMobile

Categorie: Providers
Spotlights: Android, T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's