T-Mobile Pulse krijgt in december update naar Android 2.0

Redactie
27 november 2009, 15:39
1 min leestijd
T-Mobile Pulse krijgt in december update naar Android 2.0
t-mobile pulse

T-Mobile gaat een update brengen voor de T-Mobile Pulse, het tweede Android-toestel van deze provider. De Pulse krijgt zou wel eens het eerste Nederlandse Android-toestel kunnen zijn, dat een update naar 2.0 krijgt. Net als veel fabrikanten gaat T-Mobile de update naar Android 1.6 overslaan en kiest meteen voor de eerstvolgende grote update, Android 2.0. Over een update voor de G1 is niets bekendgemaakt.

Samsung gaat voor de Samsung Galaxy ook geen update naar 1.6 uitbrengen, maar kiest meteen voor 2.0. Productmanager Ronald Peters van Samsung Nederland heeft onlangs in een telefoongesprek met ons bevestigd.

Lees verder na de advertentie.

Op wereldwijd niveau heeft Samsung nog geen aankondigingen gedaan; vandaar dat er nog steeds een petitie loopt om Samsung over te halen de update naar Android 2.0 te bevestigen. Concurrent heeft al wel aangegeven dat ze voor de HTC Hero een update naar 2.0 zullen uitbrengen.

De T-Mobile Pulse is tot nu toe een relatief onbekend toestel gebleven. T-Mobile heeft er bij de lancering weinig ruchtbaarheid aan gegeven.

Categorie: Providers
Spotlight: T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's