T-Mobile Pulse Mini heeft maar liefst 15 homescreens
Wouter Nijsen

T-mobile Pulse MiniT-Mobile heeft tijdens het afgelopen Mobile World Congress in Barcelona hun nieuwste Android-toestel gepresenteerd, de T-Mobile Pulse Mini. Dit toestel zal vooral in het low-budget segment opereren, maar dat wil niet direct zeggen dat het een uitgeklede basic Android-telefoon is. De Pulse Mini draait op Android 2.1 en heeft een door T-Mobile aangepaste interface. Juist met die interface is iets opvallends aan de hand. In tegenstelling tot andere Android-telefoons die maximaal zeven homescreens te bieden hebben, beschikt de Pulse Mini maar liefst over 15 verschillende homescreens onderverdeeld in een 5×3 grid.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Door naar links en rechts te swipen bereik je de eerste serie van vijf homescreens, de andere tien zijn onderverdeeld in nogmaals twee groepen van vijf homescreens. Deze twee groepen zijn te bereiken door naar boven of beneden te swipen. Om het overzicht niet te verliezen is via het aanwezige D-pad een homescreen-overzicht op te roepen waarna je eenvoudig het gewenste scherm kunt selecteren. Het scrollen door de verschillende schermen kan naast de swipe-actie ook door de vijfwegfunctie van het D-pad te gebruiken.

De Pulse Mini heeft een resistief scherm en zo’n drukgevoelig scherm is ook met een stylus te bedienen. Dit overbekende pda-accessoire wordt standaard meegeleverd. Het is te hopen dat deze stylus niets zegt over de nauwkeurigheid van het scherm, maar gewoon als extra service bijgeleverd wordt.

Via: Mobileburn

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.