T-Mobile Pulse Mini heeft maar liefst 15 homescreens

Wouter Nijsen
20 februari 2010, 21:25
1 min leestijd
T-Mobile Pulse Mini heeft maar liefst 15 homescreens
T-mobile Pulse Mini

T-Mobile heeft tijdens het afgelopen Mobile World Congress in Barcelona hun nieuwste Android-toestel gepresenteerd, de T-Mobile Pulse Mini. Dit toestel zal vooral in het low-budget segment opereren, maar dat wil niet direct zeggen dat het een uitgeklede basic Android-telefoon is. De Pulse Mini draait op Android 2.1 en heeft een door T-Mobile aangepaste interface. Juist met die interface is iets opvallends aan de hand. In tegenstelling tot andere Android-telefoons die maximaal zeven homescreens te bieden hebben, beschikt de Pulse Mini maar liefst over 15 verschillende homescreens onderverdeeld in een 5×3 grid.

Door naar links en rechts te swipen bereik je de eerste serie van vijf homescreens, de andere tien zijn onderverdeeld in nogmaals twee groepen van vijf homescreens. Deze twee groepen zijn te bereiken door naar boven of beneden te swipen. Om het overzicht niet te verliezen is via het aanwezige D-pad een homescreen-overzicht op te roepen waarna je eenvoudig het gewenste scherm kunt selecteren. Het scrollen door de verschillende schermen kan naast de swipe-actie ook door de vijfwegfunctie van het D-pad te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

De Pulse Mini heeft een resistief scherm en zo’n drukgevoelig scherm is ook met een stylus te bedienen. Dit overbekende pda-accessoire wordt standaard meegeleverd. Het is te hopen dat deze stylus niets zegt over de nauwkeurigheid van het scherm, maar gewoon als extra service bijgeleverd wordt.

Via: Mobileburn

Categorie: Providers
Spotlights: Android, T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's