T-Mobile Pulse Mini: wel of niet naar Nederland?

Redactie
21 februari 2010, 17:59
1 min leestijd
T-Mobile Pulse Mini: wel of niet naar Nederland?
T-mobile Pulse Mini

Op Mobile World Congress hadden we een interview met Bart Weijermars, algemeen directeur van T-Mobile Nederland. Eén van de aankondigingen die ook voor Android-bezitters interessant is, is dat er begin maart een eigen locatie- en navigatiedienst van T-Mobile in Nederland beschikbaar komt. Minder zeker is of de aangekondigde T-Mobile Pulse Mini wel in Nederland te koop zal zijn.

Gek genoeg was de zaak een paar dagen voor Mobile World Congress al helemaal rond: T-Mobile zou de Pulse Mini introduceren, ook in Nederland. Het Huawei-toestel gaat bij de concurrentie de Vodafone Joy heten.

Lees verder na de advertentie.

Op Mobile World Congress bleek het allemaal niet zo zeker. De Pulse Mini staat gepland voor mei 2010, maar volgens Weijermars is nog helemaal niet zeker dat het toestel ook in Nederland te koop zal zijn: “Dat is een goeie vraag. Daar proberen wij ook antwoord op te vinden.” Weijermars stelde voor tijdens het interview wat langzamer te praten, in de hoop dat er tussendoor een e-mail met het definitieve antwoord zou binnenkomen.

De aankondiging van de T-Mobile Pulse Mini was niet het grootste nieuws tijdens de persbijeenkomst. In het pakket dat de aanwezigen meekregen, zat alleen een specsheet maar geen persbericht over het toestel. Inmiddels is het een paar dagen later, maar een persbericht of aankondiging met de beschikbaarheid in Nederland is er nog steeds niet geweest.

Categorie: Providers
Spotlight: T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's