T-Mobile Pulse wordt geleverd met Documents To Go en RoadSync

Redactie
2 oktober 2009, 15:23
1 min leestijd
T-Mobile Pulse wordt geleverd met Documents To Go en RoadSync
t-mobile pulse

Vanaf 12 oktober kun je in Nederland de T-Mobile Pulse in handen krijgen, een toestel dat op het eerste gezicht meer op de budgetkoper dan op de zakelijke gebruiker lijkt te zijn gericht. Maar T-Mobile gaat er toch wat zakelijke software bij leveren: Documents To Go en Roadsync. Met Roadsync kun je je Android-toestel synchroniseren met een Exchange-server en met Documents To Go ben je in staat om Microsoft Word- en Excel-documenten en PDF-bestanden op je Android-toestel te lezen.

docs to go

De T-Mobile Pulse is in feite een Huawei U8220 met aanpassingen voor T-Mobile.

Minpuntje voor ons, is dat de genoemde applicaties van DataViz alleen beschikbaar zijn in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Braziliaans, Portugees en twee soorten Chinees. Geen Nederlands dus, al kunnen we nog wat hoop putten uit de mededeling dat de komende weken nog meer talen beschikbaar komen. Een ander punt is dat je alleen de viewer-versie van Docs To Go krijgt, waarmee je Office-bestanden alleen kunt bekijken, maar niet bewerken. Die viewer-versie is ook al gratis in de Android Market te vinden (zie onderstaande QR-code).

Lees verder na de advertentie.

Wat RoadSync betreft: daarmee ontvang je push-mail op je toestel, maar je hebt er wel een Exchange-account voor nodig, hetzij van je werkgever of een hosted account.

Via: persbericht DataViz
Lees ook:

Categorie: Providers
Spotlights: Android, T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's