T-Mobile start uitrol van Nederlandse G1 update

Redactie
28 februari 2009, 15:11
1 min leestijd
T-Mobile start uitrol van Nederlandse G1 update
Update G1 T-Mobile

Gisteren kregen we een berichtje binnen van Redchilly: hij had zojuist een update ontvangen op zijn originele Nederlandse T-Mobile G1. Vandaag zijn er nog meer meldingen dat de update binnenkomt op G1’s overal in het land.
De update zou eigenlijk al vanaf 23 februari beschikbaar komen. T-Mobile heeft niet de gelegenheid aangegrepen om Nederlandse taal in de update te verwerken, maar gelukkig blijft het toestel wel simlockvrij. Redchilly testte het met een KPN-simkaart en meldt dat die nog steeds probleemloos werkt.

De update die T-Mobile nu rondstuurt heeft de volgende kenmerken:

Lees verder na de advertentie.

  • Model number: T-Mobile G1
  • Firmware version: 1.1
  • Baseband version: 62.33.20.08U_1.22.14.11
  • Kernel version: 2.6.25-01845-g85d4f0d android-build@apa27 #27
  • Build number: kila_eu-user 1.1 TMI-RC9 128600 ota-rel-keys, release-keys

Zoals eerder gemeld zou T-Mobile vanaf 23 februari de update aan Nederlandse gebruikers beschikbaar stellen. Het is een paar dagen later geworden, maar de update 1.1 RC33 is er nu definitief. T-Mobile stelt de update over-the-air beschikbaar aan gebruikers. Je zult een melding op je scherm te zien krijgen zodra de update beschikbaar is. Als je deze melding accepteert wordt de update automatsich geïnstalleerd.

Na de installatie beschik je over een aantal nieuwe functies, zoals Voice Search (alleen Engelstalig), Google Latitude en een aantal wijzigingen in Android Market. Zo kun je voortaan ongepaste recensies bij applicaties als spam markeren en zie je meteen wanneer er een update beschikbaar is voor applicaties die je eerder hebt geïnstalleerd. Android Market is vanaf deze update ook niet langer in beta.

Categorie: Firmware

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's