T-Mobile storing volledig opgelost, en dit is de compensatie

Wouter Nijsen
18 augustus 2015, 16:08
1 min leestijd
T-Mobile storing volledig opgelost, en dit is de compensatie

Klanten van T-Mobile die vorige week werden getroffen door de grote storing bij de provider, worden hiervoor gecompenseerd. Zij kunnen kiezen uit 500MB gratis data of 1,50 euro korting op hun abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Compensatie voor T-Mobile storing

Waarschijnlijk heb je het vorige week wel meekregen: de grote T-Mobile storing die ervoor zorgde dat bellen en mobiel internetten met de provider amper mogelijk was. De storing bij het netwerk van T-Mobile vond vrijdagmiddag plaats en hield het hele weekend aan. Na afloop maakte de provider bekend met een compensatie te komen, en daarover is nu meer bekend.

smartphone

T-Mobile biedt gedupeerden namelijk de keuze tussen 500MB aan gratis data of 1,50 euro korting op hun abonnement. De gratis databundel is een maand geldig, terwijl de korting op  de eerstvolgende rekening van toepassing is.  Klanten mogen zelf aangeven welke compensatie zij willen, maar hoeven hier zelf niet voor te doen. T-Mobile zegt klanten binnenkort te zullen inlichten en dat zij ook geen contact hoeven op te nemen.

Meer over de storing bij T-Mobile

De T-Mobile storing werd veroorzaakt door een softwarefout, die ervoor zorgde dat klanten langere tijd niet konden bellen, sms`en of gebruikmaken van hun mobiele internetverbinding. Ongeveer een derde van de in totaal 3,7 miljoen T-Mobile-klanten werd  getroffen. Ook gebruikers van virtuele providers als Tele2 en Ben, die (deels) gebruikmaken van het netwerk van T-Mobile, hadden last van de storing.

Het laatste nieuws over T-Mobile

Bron: NUtech
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu