T-Mobile USA kondigt T-Mobile myTouch 3G officieel aan

mytouch
T-Mobile heeft in de VS de opvolger van de G1 aangekondigd: de T-Mobile myTouch. Het toestel is vanaf 8 juli in pre-order te bestellen. De MyTouch is in feite gewoon de HTC Magic, die ook wel bekend werd onder de codenamen HTC Sapphire en HTC Ion.
Net als de HTC Magic die Vodafone in Nederland verkoopt is de myTouch voorzien van een 3,2 inch 480×320 touchscreen, Wi-Fi, een 3,2 megapixel camera en Android 1.5.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Van de G1 heeft T-Mobile in de VS meer dan 1 miljoen stuks verkocht. Dat toestel zal voorlopig nog in het assortiment blijven. T-Mobile gaat in de VS later dit jaar nog meer Android-toestellen uitbrengen, maar zal de meeste marketinginspanningen richten op de myTouch. De myTouch gaat $199 met tweejarig abonnement kosten en is voor pre-order beschikbaar voor bestaande T-Mobile-klanten. Volgens de financiële website Forbes betekent de lancering van de myTouch dat Android nu mainstream gaat in de VS. “We know we’ll get tech-oriented folks, but our real focus is the [general] consumer,” zegt Sajal Sahay, directeur productmarketing van T-Mobile USA. T-Mobile levert er een aantal extra Android-applicaties bij, zoals een applicatie met restaurantreviews van Sherpa.

htc mytouch

T-Mobile US heeft er een speciale website voor ingericht: t-mobilemytouch.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.