T-Mobile USA lanceert eigen, gratis homescreen-applicatie: FreshFace

Wouter Nijsen
31 juli 2009, 21:04
1 min leestijd
T-Mobile USA lanceert eigen, gratis homescreen-applicatie: FreshFace
freshface05

De zoveelste homescreenvervanger maar dan van een operator? Nee, FreshFace is veel meer dan dat. T-Mobile heeft samen met maPPn, de ontwikkelaar van aHome, een homescreenvervanger voor dummies gemaakt. Met FreshFace is het werkelijk kinderlijk eenvoudig een eigen homescreen inclusief iconen, achtergrond en widgets te maken. Het maken van je eigen layout kan doormiddel van profielen, waarin een aantal layouts staan die bij bepaald gebruik passen. Zo zijn er basislayouts voor de veelbeller, sms’er of internetgebruiker. Uiteraard kun je ook geheel naar eigen inzicht een layout samenstellen. Welke optie je ook kiest, het gehele proces is eenvoudig te voltooien door het volgen van een eenvoudig menu. Naast het thema, inclusief iconen, voegt FreshFace ook nog eens  twee extra homescreens toe.

Lees verder na de advertentie.

Standaard bevat FreshFace al een aantal thema’s en widgets. Extra thema’s en widgets zijn vanuit FreshFace te downloaden. Daarnaast zijn alle reeds bestaande aHome thema’s ook gewoon te gebruiken.  De standaard aanwezige widgets zijn:

  • Het weerbericht
  • Rss reader
  • Quicktweet
  • Quicknote
  • Wereldklok
  • ESPN nieuws
  • Aandelenkoersen

FreshFace is eigenlijk ontwikkeld voor de HTC Magic, maar werkt ook op de T-Mobile G1. Volgens T-Mobile en maPPn blijft FreshFace een gratis applicatie die ook gewoon verder ontwikkeld zal worden. FreahFace is te downloaden in de Market, of via de QR-code.


 

fresh1

Via: Androinica

Categorie: Android OS
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's