T-Mobile verkoopt miljoenste T-Mobile G1 in de VS

t-mobile g1T-Mobile heeft in de Verenigde Staten miljoen stuks van de T-Mobile G1 verkocht. Het is de eerste keer dat T-Mobile verkoopcijfers bekendmaakt. Het toestel is nu ongeveer een halfjaar te koop in de Verenigde Staten en doet het minder goed dan de iPhone. Daarvan werden in een halfjaar ongeveer 3,5 miljoen stuks verkocht in de VS. Toch is de G1 het meest succesvolle 3G-toestel voor de Amerikanen: er werden 1,5 miljoen toestellen verkocht in de VS, waarvan de G1 ruim 1 miljoen voor zijn rekening neemt. De verkoopcijfers blijken uit een persbericht van Deutsche Telekom over de kwartaalresultaten. T-Mobile USA presteerde in het eerste kwartaal van 2009 slechter, omdat er kosten moesten worden gemaakt voor de 3G-uitrol. De operator ligt qua 3G-bereik nog steeds achter op concurrent AT&T, die veel eerder begon met de uitrol.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Over de situatie in Europa laat T-Mobile in het persbericht niet veel los, behalve dan dat de Britse en Poolse tak van het bedrijf flink wat nieuwe klanten wisten te trekken. Over de verkoop van de G1 in Nederland heeft T-Mobile nog geen cijfers naar buiten gebracht.

Meer info: Deutsche Telekom
Via: Tweakers

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.