T-Mobile VS vindt dat Android Market betere filters nodig heeft

android marketBest een leuk idee om alle applicaties in de Android Market toe te laten, maar het gevaar dreigt dat je straks het overzicht kwijtraakt, net zoals al bij de iPhone App Store is gebeurd. Cole Brodman, CTO van T-Mobile in de VS, heeft gezegd dat de Android Market best wat hulp zou kunnen gebruiken om de applicaties beter te filteren en te kunnen doorzoeken. Hij wijst als afschrikwekkend voorbeeld naar YouTube: daar staat inmiddels zoveel op, dat het lastig is om überhaupt iets terug te vinden. Brodman stelt daarom tools voor, die gebruikers automatisch laten zien welke applicaties hun interesse hebben.

Er zijn op dit meer dan 2.300 applicaties via Android Market beschikbaar en het begint lastig te worden om de kwalitatief hoogwaardige titels te vinden. Hoe meer applicaties erbij komen, hoe lastiger het wordt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Brodman gaf zijn mening tijdens een vraaggesprek met PC World, waarin hij ook een reactie gaf op videorecording en een virtueel schermtoetsenbordje voor Android. Hij zei: “They`re working on a number of innovations. Some of the ones you mentioned are certainly some of the ones that are being worked on.” Andere interessante cijfers: 80% van de G1-bezitters gebruiken dagelijks het web, de doorsnee G1-bezitter heeft meer dan 40 applicaties gedownload en ongeveer eenderde van de applicaties in de Android Market zijn betaald. De cijfers hebben betrekking op de situatie in de VS.

Via: PC World

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.