T-Mobile werkt aan Android huistelefoon en tablet [VS]

verizon hubDe New York Times schrijft dat T-Mobile in 2010 een tablet en huistelefoon wil uitbrengen in de VS. Het gaat om twee apparaten, die allebei op Google Android draaien. Volgens NYT blijkt het uit vertrouwelijke documenten die ze in handen hebben gekregen. De huistelefoon is voorzien van een dockingstation en kan data synchroniseren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


t-mobile cameoOm een indruk te krijgen van het design: het apparaat zou kunnen lijken op de hiernaast afgebeelde Verizon Hub. Pas later, in de loop van 2010, komt de tablet beschikbaar. Het gaat hier om een apparaat dat er meer uitziet als een kleine laptop met een 7 inch scherm en geen fysiek toetsenbord. Je kunt er eenvoudige taken mee uitvoeren, zoals het weerbericht opvragen of data tussen verschillende apparaten in huis uitwisselen. Bij dit apparaat moet je denken aan een digitaal fotolijstje zoals de Cameo, die T-Mobile al in de VS op de markt brengt. Bij die Cameo (gemaakt door Parrot) kun je op dit moment ook al een abonnement afsluiten.

Via: New York Times

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.