De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

T3 Gadget Awards 2009: HTC Hero, Android en Google winnen eerste prijs

Redactie
10 december 2009, 9:37
1 min leestijd
T3 Gadget Awards 2009: HTC Hero, Android en Google winnen eerste prijs
htc hero

Het is december en dus tijd voor lijstjes en prijzen. Bij de T3 Gadget Awards is Android gisteravond behoorlijk in de prijzen gevallen. De HTC Hero werd niet alleen gadget van het jaar, maar ook telefoon van het jaar. En Android ging naar huis met een prijs voor de beste lancering van het jaar. De uitreiking van de T3 Gadget Awards is altijd een heel evenement. Hier geen rapportage, zoals bij de Nederlandse BesteProductAwards (waar de Hero trouwens tweede werd), maar een rode loper met bekende sterren.

T3 is een bekend tijdschrift over gadgets. Ze geven jaarlijks prijzen weg aan de beste producten die ze getest hebben. De concurrentie bij Gadget of the Year was behoorlijk: de HTC Hero moest het opnemen tegen de Sony X-series Walkman, Philips Cinema 21:9 TV, TomTom Go 940 Live, Lenovo Ideapad S10E, Flip Mino HD, Samsung LE40B650 TV, Apple iPhone 3GS, Nokia 5310 XpressMusic mobile en de Palm Pre. De HTC Hero kwam uiteindelijk als beste uit de bus.

Lees verder na de advertentie.

Bij de categorie Phone of the Year was er concurrentie tussen de HTC Hero en de LG Crystal, Nokia N97, Apple iPhone 3GS, Palm Pre, Sony Ericsson C905, HTC Touch Diamond 2, BlackBerry Bold, BlackBerry Curve en Samsung Omnia HD. Ook hier won de HTC Hero.

Android kreeg een prijs voor Launch of the Year en Google ging naar huis met een trofee voor Tech Brand of the Year. Google-woordvoerder Anthony House kwam naar het feest om de trofee namens Larry Page en Sergey Brin op te halen. Dit duo won een maand eerder al de eerste prijs in een andere verkiezing van T3.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu