Winnaars 10x TCL Moveband MB20G-fitnesstracker bekend…

Colin Baak
7 augustus 2020, 13:28
2 min leestijd
Winnaars 10x TCL Moveband MB20G-fitnesstracker bekend…

Heb je al vakantie en ga je nog ergens heen of blijf je lekker thuis? Bij Android Planet kun je nu een TCL Moveband winnen. We maken meerdere mensen gelukkig, want we geven tien van deze fitnesstrackers weg.

Lees verder na de advertentie.

Winnen maar: 10x kans op een TCL Moveband MB20G

Update bericht 07-08-20:

We hebben geheel random tien mensen gekozen uit de vele aanmeldingen. De tien winnaars van de TCL Moveband MB20G zijn geworden:

Riley uit Heemskerk
Maria uit Reusel
Hugo uit Culemborg
Ruben uit Vleuten
Fraser uit Alkmaar
Priscilla uit Ransdaal
Brenuska uit Nieuwegein
Wartono uit Alkmaar
Jens uit Papendrecht
Anna uit Den Haag

Nogmaals veel plezier met deze fitnesstracker! Heb je deze ronde niet gewonnen? Niet getreurd, want de hele maand augustus maak je bij Android Planet kans op de prijs der prijzen! Je maakt namelijk kans op een bomvolle rugzak ter waarde van 909 euro, of een van de andere toffe prijzen.

Origineel bericht 23-07-20 16.59:

Fabrikant TCL timmert goed aan de weg en brengt onder andere televisies en smartphones uit. Het het bedrijf ken je waarschijnlijk van Alcatel, onder andere bekend van de onlangs gepresenteerde Alcatel 3X (2020).

Ben jij op zoek naar een fitnesstracker met verschillende handige basisfuncties, vul dan snel onderstaand formulier in. Zo maak je kans op één van de tien MB20G’s die we weggeven. Meedoen kan tot en met vrijdag 31 juli.

We willen Alcatel bedanken voor het sponsoren van de tien TCL Moveband MB20G’s.

Meer info TCL Moveband MB20G

Deze Moveband van fabrikant TCL is een wat oudere fitnesstracker, maar dat maakt het apparaatje zeker niet minder interessant. De tracker bevat een display, zodat je altijd op de hoogte bent van binnenkomende notificaties of wie je belt.

TCL Moveband MB20G

De MB20G bevat een rubberen bandje, zodat deze perfect om iedere pols past. Tot slot is het apparaatje voorzien van een IP66-certificering. Dat betekent dat de tracker ook tot op een zekere hoogte tegen stof en water kan.

Maandthema vakantie op Android Planet

De maand juli staat op Android Planet in het teken van vakantie! Je kunt deze maand dan ook allerlei artikelen verwachten over dit thema. Van de beste apps tot tips en van opiniestukken tot achtergrondverhalen. Uiteraard moet je Android Planet ook in de gaten houden voor allerlei winacties.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu