De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Officiële teasers bevestigen ontwerp Samsung Galaxy S21-serie

Mike Peek
8 december 2020, 20:14
2 min leestijd
Officiële teasers bevestigen ontwerp Samsung Galaxy S21-serie

Er zijn officiële teasers gelekt van de Samsung Galaxy S21-modellen. Die bevestigen het ontwerp dat we al eerder al op renders zagen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S21 te zien in officiële teasers

De bekende lekker Max Weinbach heeft officiële teasers online gezet van alle Samsung Galaxy S21-modellen. Eerder verschenen er al officieuze renders van de Galaxy S21 en Galaxy S21 Ultra, maar deze beelden zijn dus afkomstig van Samsung zelf. Veel verrassingen zijn er niet: de renders hadden het bij het rechte eind.

De teaser van de Galaxy S21 laat de smartphone zien in de variant Phantom Violet. Het camera-eiland lijkt een bronzen kleur te krijgen en vouwt om de zijkant van het toestel heen. We zien verder dat de telefoon zoals verwacht een plat scherm krijgt. De Galaxy S20 had nog gebogen randen.

De achterkant lijkt mat te zijn, waardoor je vermoedelijk minder snel vingerafdrukken ziet. Volgens geruchten zou die achterkant overigens van plastic gemaakt zijn.

Samsung Galaxy S21 teaser

De teaser van de S21 Plus lijkt sterk op die van de gewone S21, maar die van de S21 Ultra is heel anders. Het duurste toestel uit de serie lijkt wél een glanzende achterkant te krijgen en behoudt het gebogen scherm van de Galaxy S20 Ultra.

Wat verder opvalt is het enorme camera-eiland. Daarop zijn de primaire camera van 108 megapixel te zien, de ultragroothoeklens en twee telecamera’s: eentje waarmee je volgens geruchten drie keer kunt zoomen en eentje waarmee je het beeld maar liefst tien keer dichterbij haalt. Verder beschikt de S21 Ultra naar verwachting over laser autofocus.

Samsung Galaxy S21 Ultra teaser

Dit weten we al over de Samsung Galaxy S21-serie

Volgens Weinbach onthult Samsung de Galaxy S21-serie al op 14 januari. Dat sluit aan bij een eerder gerucht van Jon Prosser. Dat is eerder dan gebruikelijk. De afgelopen jaren presenteerde Samsung de nieuwe Galaxy S-serie vaak in februari.

Veel specificaties van de nieuwe smartphones liggen al op straat. Daaruit blijkt dat de S21-modellen sterk op hun voorgangers lijken. De toestellen worden mogelijk wel iets goedkoper en je kunt ze wellicht ontgrendelen met je stem. Wil je nog meer weten? We hebben alle geruchten voor je op een rijtje gezet.

Het duurt waarschijnlijk niet lang meer voor Samsung de Galaxy S21-modellen onthult. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over deze nieuwe smartphones? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en download de gratis Android Planet-app.

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu