Teaser van Samsung Galaxy TabIedereen kijkt uit naar de Samsung Galaxy Tab, en terecht! Deze tabletcomputer lijkt een fantastisch apparaat te worden. Vandaag is de officiële website van Samsung Galaxy Tab online gegaan én er is een teaservideo verschenen. In de video onthult Samsung een datum: 2 september 2010. De dag dat de Samsung Galaxy Tab officieel aan het publiek wordt vertoond? De Berlijnse beurs IFA begint op 3 september en eindigt vijf dagen later. De kans is extreem groot dat de tabletcomputer tijdens de beurs in levende lijve te zien is.

De teaservideo gooit met diverse termen als Android 2.2, HD movie play, full web browsing, video calling en navigation. Fantastisch! De Samsung Galaxy Tab heeft een 1024 x 600 (Super) AMOLED-scherm, een PowerVR SGX 540 graphics processor, een 3,2 megapixel camera, een front VGA camera, 3G, GPS en Wi-Fi.

Vandaag lekte de website ifanr foto’s van de Samsung Galaxy Tab. Bekijk deze foto’s eerst even voor je de video bekijkt. De foto’s komen overeen met de Samsung Galaxy Tab in de teaservideo, dus dit is een bevestiging dat de foto’s echt zijn.

De officiële website van de Samsung Galaxy Tab is overigens niet wereldschokkend. Het is gewoon een zwarte pagina met de trailer. Mogelijk wordt de site na 2 september gevuld met interessante details over de Galaxy Tab.

Genoeg gepraat, tijd voor de teaservideo!

Via: Android Guys

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.