De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Tele2 breidt 4G-dekking in Nederland flink uit

Redactie
21 april 2015, 12:36
1 min leestijd
Tele2 breidt 4G-dekking in Nederland flink uit

Goed nieuws voor klanten van Tele2: de provider heeft de dekking van zijn 4G-netwerk afgelopen nacht flink uitgebreid, waardoor dit nu circa 70 procent van Nederland beslaat.

Lees verder na de advertentie.

Tele2 4G-dekking naar 70 procent

tele2 4g-dekking

Tot gisteren was het 4G-netwerk van Tele2 alleen in delen van de Randstad beschikbaar, maar na positieve feedback van klanten heeft de provider besloten alle antennes met 4G aan te zetten. Dat laat  Tele2-woordvoerder Jan-Willem te Gussinklo weten aan Tweakers. Zo’n 70 procent van de Nederlandse bevolking kan nu 4G van Tele2 ontvangen als ze bij hun huis staan.

Begin april gaf Tele2 aan binnen drie maanden al zijn klanten met een 4G-toestel over te zetten naar het nieuwe netwerk. Dit wordt stapsgewijs gedaan. Voor het einde van de maand moeten in ieder geval 40.000 klanten die in het dekkingsgebied wonen voorzien zijn van 4G. Eind juni moet iedereen overgezet zijn.

Wat 4G betreft loopt Tele2 nog steeds achter op de concurrentie. KPN en Vodafone bieden immers al veel langer een nagenoeg landelijk dekkend 4G-netwerk. T-Mobile heeft – net als Tele2 – ook nog geen landelijk dekkend 4G-netwerk.

Lees meer over Tele2 en de actuele aanbiedingen van de provider.

Het laatste nieuws over Tele2

Bron: Tweakers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu