De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

4 redenen waarom Tele2 een datarevolutie ontketent (ADV)

Redactie
20 november 2015, 10:30
2 min leestijd
4 redenen waarom Tele2 een datarevolutie ontketent (ADV)

Als het aan Tele2 ligt wordt mobiel internetten in Nederland de komende tijd beter én goedkoper. We staan aan de vooravond van een datarevolutie en wel om deze redenen.

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: Tele2 kondigde onlangs zijn nieuwe 4G-abonnementen aan én de ambitie om mobiel internet sneller en goedkoper te maken. Vanaf nu kun je overal in Nederland je favoriete video’s en muziek streamen, je status op social media updaten en in contact blijven met je vrienden en familie. Zonder vertragingen en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge kosten.

1. Meer data voor minder

Of je nu een grootverbruiker bent of maar incidenteel belt, sms’t en internet: met Tele2 zit je sowieso goed. Voor een tientje heb je al een instapbundel met 100 minuten/sms’jes en 1GB data en voor een paar euro meer beschik je  over 1,5GB data en kun je onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast heeft Tele2 aantrekkelijke bundels met 4GB, 8GB en 24GB (!) data, zodat je je al helemaal los kunt gaan met bijvoorbeeld Netflix en Spotify.  Bovendien kies je er voor een scherp bedrag een gloednieuw toestel bij en bespaar je  zo,  vergeleken met andere providers, tientallen euro’s per jaar. Waar wacht je nog op?

tele2 datarevolutie

2. Snel mobiel internetten, waar je ook bent

Vanaf begin volgend jaar heeft Tele2 landelijke 4G-dekking, al kunnen vrijwel alle Nederlanders nu al gebruikmaken van het snelste mobiele netwerk. Tele2 heeft het netwerk  vanaf de grond af opgebouwd, waarbij maximaal is gebruikgemaakt van het  eigen landelijke glasvezelnetwerk.  4G via Tele2 is daardoor superstabiel en supersnel. De maximale downloadsnelheid van 225 Mbit/s betekent dat  je nooit lang hoeft te wachten voordat je favoriete serie of film gereed is om te kijken.

Minder laadtijden, geen zorgen over je verbruik

3. Bellen via 4G

Bel je graag met vrienden en familie, dat zit je bij Tele2 ook gebakken. Bij de meeste abonnementen kun je immers onbeperkt telefoneren en dankzij de ondersteuning voor VoLTE (vanaf maart 2016 beschikbaar) klinken gesprekken kraakhelder. Je belt in hd-kwaliteit via het 4G-netwerk en hoeft nooit meer een telefoontje te missen.

4. Dubbel zoveel data voor bestaande klanten

Ben je al klant bij Tele2, dan is er ook goed nieuws. Omdat ook jij de afgelopen tijd hebt bijgedragen aan de ontwikkeling van het nieuwe 4G-netwerk krijg je namelijk een verdubbeling van je databundel! De verdubbeling geldt voor bestaande 4G-klanten, maar ook 3G-klanten krijgen een presentje: een eenmalige databundel van 1GB. Lees hier alles wat je moet weten.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu