Tele2 NonStop: onbeperkt bellen en sms’en vanaf 12 februari

Tele2 NonStop abonnementVanaf 12 februari gaat Tele2 een nieuw abonnement aanbieden: Tele2 NonStop. Hiermee kunnen abonnees onbeperkt bellen en sms’en. Het basisabonnement kost 12,50 euro per maand, waarbij je apart nog kunt kiezen voor een toestel en een databundel. Voor het toestel geldt een extra maandelijks bedrag van 7,50 euro en internet is beschikbaar vanaf 5 euro per maand. Voor dat bedrag krijg je 200MB aan data.

Bij het Tele2 NonStop-abonnement hoef je niet meer bij te betalen wanneer je je databundel overschrijdt; in dat geval wordt de internetsnelheid verlaagd. De lagere snelheid betekent wel dat je niet veel meer kan dan e-mailen en WhatsAppen. Wel heb je de mogelijkheid om MB’s bij te kopen: voor 1 euro krijg je 50MB, voor 2,50 euro 100MB, voor 4 euro 200MB, voor 5 euro 500MB en voor 1000MB betaal je een tientje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Tarieven Tele2 NonStop

Zoals je in het overzicht hieronder ziet, betaal je voor het basisabonnement 12,50 euro. Het goedkoopste Tele2 NonStop-abonnement met toestel en internet komt neer op 25 euro per maand. Over iets meer dan twee weken is het abonnement beschikbaar en af te sluiten via de website van Tele2.

Tele2 NonStop

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.