Nieuwe Tele2 Smartmix-abonnementen hebben onbeperkt internet

Gijs Ettes
17 februari 2014, 15:10
1 min leestijd
Nieuwe Tele2 Smartmix-abonnementen hebben onbeperkt internet

Tele2 heeft vandaag nieuwe SmartMix-abonnementen met onbeperkt internet geïntroduceerd. De provider rekent geen buitenbundelkosten meer, maar knijpt de internetsnelheid af wanneer je alle data in je bundel hebt verbruikt. Desgewenst kun je kiezen voor de eenmalige aanschaf van een extra internetbundel om te voorkomen dat het internet wordt afgeknepen.

De Tele2 SmartMix-abonnementen bieden volgens de provider klanten de volledige controle over hun kosten, zodat ze niet meer voor verrassingen komen te staan. Als de maandelijkse internetbundel bijna verbruikt is, kunnen ze gemakkelijk per sms extra MB`s bijbestellen om te voorkomen dat de internetsnelheid wordt verlaagd.

Lees verder na de advertentie.

Tele2 Smartmix-abonnementen: dit zijn de tarieven

Afhankelijk van het verwachte verbruik in de resterende dagen van de maand kun je als klant kiezen uit 5 bundels (van 50MB tot 1GB) met prijzen van tussen de 1 euro en 10 euro. Hieronder zie je welke tarieven worden gerekend voor Tele2 Smartmix-abonnementen en wat je betaalt voor extra MB’s internet.

Tele2 Smartmix-abonnementen

Tele2 timmert aan de weg in Nederland: eind vorige maand werden de nieuwe Tele2 NonStop-abonnementen gelanceerd. De provider maakte vandaag bekend dat in de afgelopen drie maanden 62.000 mensen hebben gekozen voor een nieuw mobiel abonnement van Tele2, waarmee het bedrijf voor het negende achtereenvolgende kwartaal de snelst groeiende mobiele aanbieder in Nederland is.

Lees het laatste Tele2 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu