Teletekst update brengt langverwachte tablet-interface
Redactie

Teletekst updateDe recente Teletekst update voegt na een lange tijd eindelijk een tablet-interface aan de populaire nieuws-app toe. Dat maakt de NOS bekend. Versie 2.2.0 van NOS Teletekst is direct te downloaden in Google Play en wordt voortaan bij grotere schermen niet meer omhoog geschaald. In plaats daarvan is er aan de rechterkant een keypad permanent aanwezig als de tablet in landschapsmodus wordt gehouden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Teletekst update

Daarmee brengt NOS een kleine, maar hele fijne en welkome update voor de populaire Teletekst-app uit.

schermtt

“Op een Android-tablet in landscape modus (liggend) kantelt het scherm mee. In deze stand is de app een stuk sneller te bedienen. Het keypad is permanent aanwezig, en onder het keypad vind je de favorieten. De favorieten worden toegevoegd en verwijderd met de ster naast het paginanummer. Als je linkshandig bent kan je onder Menu – Instellingen het keypad en de favorieten aan de linkerkant van het scherm plaatsen”, aldus NOS.

Download: Teletekst (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.