Televisienieuws (offline) bekijken met Nederlands TV Nieuws

Redactie
27 oktober 2011, 18:31
1 min leestijd
Televisienieuws (offline) bekijken met Nederlands TV Nieuws
Televisienieuws (offline) bekijken met Nederlands TV Nieuws

Met de Android-app Nederlands TV Nieuws kan je het nieuws terugkijken van de NOS en de belangrijkste actualiteitenprogramma’s zoals EénVandaag en Nieuwsuur. Ook De Wereld Draait Door en PowNews zijn te bekijken. Het terugkijken van dergelijke programma’s via Android is al langer mogelijk, maar wat Nederlands TV Nieuws zo apart maakt is dat afleveringen ook offline opgeslagen kunnen worden. Hierdoor kun je gemiste nieuwsuitzendingen overal terugbekijken zonder dat je gebruik hoeft te maken van je 3G-verbinding.

Nederlands TV Nieuws is zo in te stellen dat nieuwe afleveringen automatisch worden gedownload zodra je de beschikking hebt over Wi-Fi. Je kunt specificeren welk programma moet worden gedownload en hoeveel afleveringen behouden moeten worden. De app kan tot tien afleveringen terug video’s binnenhalen. Je kunt Nederlands TV Nieuws ook zo instellen dat oude afleveringen automatisch weer verwijderd worden.

Lees verder na de advertentie.

De televisieprogramma’s die nu worden aangeboden zijn: NOS Journaal (NOS), Pauw en Witteman (VARA), De Wereld Draait Door (VARA), NOS Journaal in 60 seconden (NOS), NOS jeugd journaal (NOS), Nieuwsuur (NOS/NTR), EénVandaag (AVRO/TROS), NOS Journaal op 3 (NOS) en PowNews (PowNed). De applicatie is niet gratis. Deze is voor 2,49 euro te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.1 of hoger nodig om de app te kunnen draaien.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu