De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Telfort verdubbelt snelheid mobiel internet

Gijs Ettes
1 december 2014, 10:15
1 min leestijd
Telfort verdubbelt snelheid mobiel internet

Ben je klant van Telfort en heb je een abonnement met 3G, dan kun vanaf vandaag gebruikmaken van sneller mobiel internet. De provider verhoogt kosteloos zijn maximale 3G-snelheden.

Lees verder na de advertentie.

Telfort 3G-netwerk dubbel zo snel

Dit maakt Telfort maandagochtend bekend. Alle klanten met een mobiel abonnement met 3G krijgen de maximale snelheid die op dit netwerk mogelijk is. Dit komt neer op 14 Mbit/s download en 2.0 Mbit/s upload. Eerder dit jaar maakte Telfort zijn 3G-netwerk ook al sneller, door de maximale downloadsnelheid te verhogen naar 7 Mbit/s.

Verder geeft Telfort aan dat wie gebruikmaakt van de huidige InternetVersneller 3G vanaf vandaag deze bundel voor niets erbij krijgt. Klanten worden via een sms in ieder geval vóór 5 december ingelicht over de versnelling van het Telfort 3G-netwerk.

Telfort 3G-netwerk

4G bij Telfort

Telfort is het budgetmerk van KPN. De provider maakt gebruik van hetzelfde netwerk, maar biedt lagere 4G-snelheden. Zo behaal je met 4G van Telfort een maximale downloadsnelheid van 25 Mbit/s. Wel prettig is dat er landelijke dekking wordt geboden en dat je 4G maandelijks kunt opzeggen.

Naast mobiele abonnementen kun je bij Telfort ook terecht voor internet, interactieve televisie en vaste telefonie. Op deze pagina lees je er meer over.

Het laatste nieuws over Telfort

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu