De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

4G voor Telfort-klanten vanaf 31 maart beschikbaar, kost 5 euro extra

Gijs Ettes
24 maart 2014, 13:54
1 min leestijd
4G voor Telfort-klanten vanaf 31 maart beschikbaar, kost 5 euro extra
Telfort 4g

Het heeft even geduurd, maar vanaf 31 maart kunnen Telfort-klanten eindelijk aan de slag met 4G. Om gebruik te maken van het Telfort 4G-netwerk is echter nog wel het een en ander nodig. Allereerst moet je een zogenoemde Internetversneller 4G-bundel toevoegen aan je abonnement. Die kost 5 euro en is maandelijks opzegbaar, zodat je hem zonder al teveel problemen kunt uitproberen. Daarnaast moet je voor Telfort 4G een speciale u-simkaart aanvragen. Deze krijg je standaard bij een nieuw abonnement.

Het Telfort 4G-netwerk heeft een maximale snelheid van 25 Mbit/s, wat neerkomt op een theoretische downloadsnelheid van circa 3,1MB per seconde. De uploadsnelheid bedraagt 10 Mbit/s, wat gelijkstaat aan circa 1,25MB per seconde. Dat is ruim drie keer zo snel als de huidige standaardsnelheid van de internetbundels van Telfort.

Lees verder na de advertentie.

Telfort is de enige provider in Nederland die werkt met toestellease, wat betekent dat je de smartphone voor een vast bedrag per maand huurt. Schade aan de telefoon die aan jou is toe te rekenen (bijvoorbeeld water-, val- en drukschade) wordt niet standaard gedekt; daarvoor kun je eventueel de Aanvullende Toestelservice Schade afsluiten.

Via deze link kun je de voorwaarden voor Telfort 4G nalezen. De virtuele provider maakt voor telefonie en mobiel internet gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.

Het laatste Telfort nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu