Provider Telfort verkoopt tweedehands leasetoestellen

Gijs Ettes
14 oktober 2013, 13:11
1 min leestijd
Provider Telfort verkoopt tweedehands leasetoestellen
Telfort logo

Het is sinds kort mogelijk tweedehands leasetoestellen te kopen via de site van Telfort. De telefoons zijn weliswaar gebruikt, maar volgens de provider zo goed als nieuw en uitgebreid getest.

Consumenten kunnen de tweedehands leasetoestellen binnen 7 dagen retourneren en krijgen tot 3 maanden garantie.

Lees verder na de advertentie.

Momenteel zijn alleen nog tweedehands toestellen als de HTC One X, Samsung Galaxy SIII, iPhone 4 en iPhone 4S verkrijgbaar via de site van Telfort. Deze toestellen hebben, op de iPhone 4S na, allen een prijs van rond de 250 euro. Daarbij moet de koper wel een sim-only-abonnement van 12 of 24 maanden afsluiten.

Telfort toestellease

Leasetoestellen Telfort uitgebreid getest

De tweedehands leasetoestellen van Telfort zijn naar eigen zeggen uitgebreid gecontroleerd. Zo mogen de schermen geen krassen bevatten en moeten alle toetsen, camera’s en luidsprekers naar behoren werken. Verder zijn de smartphones uiteraard leeggemaakt, simlockvrij en wordt een universele oplader en een nieuwe headset meegeleverd.

De drie maanden garantie geldt voor de telefoon, oplader en het achterklepje. Bevalt de tweedehands smartphone niet, dan kan deze binnen 7 werkdagen na afsluiting van het abonnement worden teruggestuurd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu