Terugblik: AEM#4 over 3D-technologie bij LG

Redactie
11 juni 2011, 14:21
3 min leestijd
Terugblik: AEM#4 over 3D-technologie bij LG
lg aem 4
lg vergelijking

Afgelopen donderdag kwamen tussen de 60 en 70 Android-liefhebbers bijeen in Amstelveen, waar LG liet zien wat 3D in ons leven gaat betekenen. 3D-technologie is niet alleen te vinden in de Optimus 3D en de Optimus Pad, die deze zomer in de winkel liggen. Maar je krijgt er ook allerlei mogelijkheden op je televisie bij. Er waren 10 demotoestellen die je kon proberen én er waren in de showroom van LG testopstellingen gemaakt, zodat je bijvoorbeeld een racegame kan spelen op de Optimus 3D, terwijl je vrienden dezelfde beelden in 3D op de televisie kunnen bekijken.

Wij zijn tevreden over de AEM-bijeenkomst en willen LG dan ook hartelijk bedanken voor de goede organisatie: ze zorgden dat er voldoende demo-materiaal voorhanden was, er liepen overal productexperts rond die toelichting konden geven op de producten en er waren hapjes en drankjes in overvloed. Voor ons een geslaagde vierde AEM-bijeenkomst en de moeite waard om door te gaan.

Lees verder na de advertentie.

De winnaar van de LG Optimus 3D Speed is…

aem lg 4

LG had voor alle aanwezigen ook iets leuks bedacht: de verloting van een LG Optimus 3D Speed! Bezoekers van AEM#4 kregen de opdracht om zo een creatief mogelijk idee te bedenken: wat zou je met een 3D-telefoon willen filmen? Winnaar Harvey ging met de eerste prijs én binnenkort met een LG Optimus 3D Speed naar huis, met zijn idee om leerlingen in zijn dansschool in 3D-weergave te filmen, zodat ze beter hun bewegingen kunnen zien. Harvey zal nog tot juli moeten wachten om zijn prijs in ontvangst te nemen, want dan komt de 3D Speed pas op de markt, maar dan is hij wel een van de eersten in Nederland met dit prachtige toestel.

3d bril alain mikli


Je loopt niet meer voor schut met een 3D-bril. Er zijn ook stijlvolle modellen, zoals deze van ontwerper Alain Mikli, die bij LG te zien en te proberen was.

Foto’s en video

Dennis Brendel van Androidworld maakte een flinke hoeveelheid foto’s en filmpjes, zodat iedereen die bij LG is geweest nog een keer kan nagenieten. Kon je er niet bij zijn, dan krijg je toch een goede indruk wat ons deze zomer op 3D-gebied te wachten staat. En hopelijk krijg je zin om er bij de volgende AEM-bijeenkomst wél bij te zijn.

Kijkwijzer:
0:00 Introductie
0:40 Presentatie van LG
2:25 Toesteldemo’s met o.a. Optimus 3D Speed
3:40 Interview met Willemijn, marketingmedewerkster van 3D-brillenontwerper Alain Mikli
6:15 Toesteldemo’s met o.a. Optimus Pad
7:50 Interview met Bas Tulner, Category Manager Mobile bij LG

Bekijk de volledige set op Flickr.

Over AEM

Android Experience Meetups zijn bijeenkomsten, die worden georganiseerd door de websites Androidworld.nl en Androidplanet.nl. Gemiddeld elke twee maanden zijn we te gast bij een bedrijf dat iets interessants te melden heeft op Android-gebied. Deze keer waren we bij LG te gast en stond 3D-technologie op het programma. Voorgaande AEM’s werden georganiseerd in samenwerking Mangrove (over ontwikkelen voor het Android-platform), Coolblue (over het brede aanbod van Android-toestellen) en Samsung (over de eerste Android-tablet in Nederland, de Galaxy Tab). Ben je werkzaam bij een bedrijf dat net als LG, Samsung, Mangrove en Coolblue gastheer van zo’n AEM-bijeenkomst zou willen zijn en heeft jouw bedrijf iets interessants te melden of te demonstreren, neem dan contact op met @gonny (AndroidPlanet) of @dim (AndroidWorld).

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu