Testversie Gingerbread voor de Samsung Galaxy Ace uitgelekt

Wouter Nijsen
27 april 2011, 15:04
1 min leestijd
Testversie Gingerbread voor de Samsung Galaxy Ace uitgelekt
Galaxy Ace_Gingerbread

De Galaxy Ace is het middenklasse model van de serie Galaxy Android-telefoons van Samsung. Er zijn al langere tijd geruchten dat de Galaxy Ace op termijn een update naar Android Gingerbread krijgt. Officieel is er nog geen update vrijgegeven maar er is ondertussen wel een testversie van Gingerbread voor de Galaxy ace gelekt. Gebruikers die deze rom op hun toestel hebben geïnstalleerd laten weten dat er vooral een aanzienlijke snelheid-verbetering merkbaar is. Helaas zijn er ook problemen in de vorm van een haperende Wifi-verbinding, maar bij een niet officiële rom is dat niet ongewoon.

Wanneer je deze rom op je Samsung Galaxy Ace wilt installeren wordt allereerst geadviseerd je toestel te un-rooten (mocht je nu root-acces hebben) en een back-up te maken van je gegevens. Er zijn tevens berichten van gebruikers die van hun Galaxy Ace een boekensteun gemaakt hebben tijdens het update proces, dus het is ten zeerste aan te raden de handleiding voor het updaten goed te lezen en stap voor stap te volgen om de risico’s tot een minimum te beperken.

Lees verder na de advertentie.

Via: Samfirmware

Diclaimer:
Het installeren van een niet officiële rom is niet geheel zonder risico en gebeurt geheel op eigen risico. Android Planet kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor eventuele problemen die ontstaan tijdens, of na, het installeren van deze testversie van Gingerbread voor de Samsung Galaxy Ace.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy Ace
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's