Testversie Gingerbread voor de Samsung Galaxy Ace uitgelekt
Wouter Nijsen

Galaxy Ace_GingerbreadDe Galaxy Ace is het middenklasse model van de serie Galaxy Android-telefoons van Samsung. Er zijn al langere tijd geruchten dat de Galaxy Ace op termijn een update naar Android Gingerbread krijgt. Officieel is er nog geen update vrijgegeven maar er is ondertussen wel een testversie van Gingerbread voor de Galaxy ace gelekt. Gebruikers die deze rom op hun toestel hebben geïnstalleerd laten weten dat er vooral een aanzienlijke snelheid-verbetering merkbaar is. Helaas zijn er ook problemen in de vorm van een haperende Wifi-verbinding, maar bij een niet officiële rom is dat niet ongewoon.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wanneer je deze rom op je Samsung Galaxy Ace wilt installeren wordt allereerst geadviseerd je toestel te un-rooten (mocht je nu root-acces hebben) en een back-up te maken van je gegevens. Er zijn tevens berichten van gebruikers die van hun Galaxy Ace een boekensteun gemaakt hebben tijdens het update proces, dus het is ten zeerste aan te raden de handleiding voor het updaten goed te lezen en stap voor stap te volgen om de risico’s tot een minimum te beperken.

Via: Samfirmware

Diclaimer:Het installeren van een niet officiële rom is niet geheel zonder risico en gebeurt geheel op eigen risico. Android Planet kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor eventuele problemen die ontstaan tijdens, of na, het installeren van deze testversie van Gingerbread voor de Samsung Galaxy Ace.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.