Texas Instruments toont fors uitgevallen Android Zoom

texas instruments zoom omapTexas Instrument liet op Mobile World Congress de Zoom zien: een behoorlijk groot apparaat waarop een vrij recente versie van Android draaide. De Zoom met alleen Wi-Fi kost $1.150 en de variant met 3G moet $1.399 kosten. Duur? De Zoom is dan ook niet bedoeld voor consumenten, maar voor ontwikkelaars die voor de OMAP3-chipset van Texas Instruments willen ontwikkelen. Met het apparaat krijgen ze de beschikking over het OMAP34x-II Mobile Development Platform.

De TI Zoom zelf heeft een 4,1 inch touchscreen in WVGA-resolutie. Er zit 16GB geheugen in, een SD-kaartslot, QWERTY-toetsenbord en 8 megapixel camera. Een HDMI-aansluiting zit er ook op, om demonstraties op een groter scherm te kunnen geven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

ti zoom omap met android  de ti zoom is groot en duur

Hieronder zie je een video die door Android Community is gemaakt:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.