Text Clock Pro: klok als live-wallpaper op je Android-homescreen

text clock proText Clock Pro is een app waarmee je de actuele tijd op je Android-homescreen kunt laten vertonen. Nu zijn er al honderden van dergelijke apps, vandaar dat Text Clock Pro wel écht iets bijzonders te bieden moet hebben. En dat is ook zo: deze klok toont de actuele tijd als tekst op het scherm, op een wat ‘kunstzinnige’ manier. Text Clock Pro is een live wallpaper waarbij je een hoeveelheid tekst als achtergrond te zien krijgt. De vetgedrukte woorden geven de tijd aan. Je kunt de tekst op allerlei manieren aanpassen, inclusief kleur, lettergrootte en de manier waarop de achtergrondafbeelding reageert. Het is zelfs mogelijk om je favoriete wallpaper te blijven gebruiken, waarbij de tekst erover geprojecteerd wordt. Misschien niet praktisch als je snel even de tijd wilt aflezen, maar het ziet er wel erg stijlvol uit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Er zijn twee versies van de app: in de Lite-versie kun je alleen de tekstgrootte en -kleur wijzigen. Mensen die €0,69 betalen hebben meer opties. Bovendien verandert het app-icoon bij de betaalde versie, wat nog een extra effect geeft. De app heeft een waardering van 4,5 sterren op basis van 3 waarderingen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.