‘The All New HTC One wederom in het wild gespot’

Gijs Ettes
2 maart 2014, 10:13
1 min leestijd
‘The All New HTC One wederom in het wild gespot’
nieuwe HTC One

Wederom zijn er twee foto’s van The All New HTC One, ook wel bekend als de HTC Two en HTC M8, uitgelekt op een Chinees sociaal netwerk. De echtheid van de kiekjes is niet bevestigd, maar ze hebben veel weg van de afbeeldingen die we eerder voorbij zagen komen. De blauwe markeringen op de foto’s zijn geplaatst om de identiteit van de persoon die het toestel vasthoudt, te beschermen.

In een video van de The All New HTC One werd eerder al wat meer uit de doeken gedaan met betrekking tot The All New HTC One. Het filmpje focust zich op de dubbele speakers aan de voorzijde van het toestel, die sterk zijn verbeterd ten opzichte van de speakers op voorgaande HTC-telefoons.

Lees verder na de advertentie.

Specs van The All New HTC One

Over de hardware van de nieuwe HTC One  is vooralsnog weinig bekend. Volgens eerdere berichten beschikt het toestel over een 5 inch-scherm en krijgt de een vernieuwde camera. Deze camera bestaat uit twee verschillende lenzen waar achteraf mee kan worden scherpgesteld.

Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om een foto te maken en vervolgens de focus te bepalen door op het scherm te drukken. Hierdoor zou het voor de smartphone niet meer noodzakelijk zijn om eerst scherp te stellen en vervolgens een foto te schieten.

Het laatste HTC nieuws op een rijtje

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu