Kijk nu: The Batman op HBO Max en nog 4 kijktips

Erwin Vogelaar
22 april 2022, 19:22
2 min leestijd
Kijk nu: The Batman op HBO Max en nog 4 kijktips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 16 (2022): The Batman en Better Call Saul.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 16 (2022): The Batman en Better Call Saul

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. The Batman (HBO Max)

Het is aan Robert Pattinson om acteurs zoals Christian Bale, George Clooney en Michael Keaton op te volgen in de iconische rol van Batman. De nieuwe film The Batman was net nog in de bioscoop te zien, maar is nu al te streamen bij HBO Max.

Meer dan ooit laat Batman zien dat hij net als in de comics een detective is. In Gotham worden moorden gepleegd, waarbij er telkens een raadsel voor Batman wordt achtergelaten. The Batman is een flinke zit, dus zorg voor genoeg snacks. De eerste tien minuten kijk je alvast hier:

The Batman | Opening Scene | HBO Max

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

2. Better Call Saul seizoen 6 deel 1 (Netflix)

Langzaamaan moeten we afscheid nemen van Jimmy McGill, ook wel Saul Goodman genoemd. Het verhaal van de advocaat uit de hitserie Breaking Bad loopt ten einde met dit laatste seizoen.

Seizoen 6 is in tweeën gedeeld. De tweede helft wordt later dit jaar uitgezonden. De maker van de serie heeft alvast verklapt dat je twee zeer bekende gezichten uit Breaking Bad terug gaat zien in dit seizoen. 

Official Season 6 Trailer | Better Call Saul

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

3. Russian Doll seizoen 2 (Netflix)

Het eerste seizoen van de serie Russian Doll werd begin 2019 al op Netflix geplaatst. De serie over een vrouw (Natasha Lyonne) die telkens dood gaat en dan de dag opnieuw beleeft, was een grote verrassing. Daarom zijn we dolblij dat we weer in deze wereld kunnen stappen. 

Russian Doll Season 2 | Official Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

4. The Flight Attendant seizoen 2 (HBO Max)

In het eerste seizoen van The Flight Attendant was stewardess Cassie op de vlucht van de politie, omdat ze iemand vermoord zou hebben. Ze had er alleen geen enkele herinnering aan. In het tweede seizoen raakt Cassie weer betrokken bij internationale intrige, maar deze keer in een iets andere rol. 

The Flight Attendant Season 2 | Official Trailer | HBO Max

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

5. Outer Range (Amazon Prime Video)

Josh Brolin speelt in deze nieuwe serie een stoere ranger, die met iets heel vreemds moet dealen: een enorm rond gat in zijn land. Dingen lopen al snel uit de hand binnen zijn familie, maar ook als anderen nu interesse krijgen in zijn land. 

Outer Range - Official Trailer | Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Thor: Love and Thunder

Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Teaser
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu