The Missing Sync voor Android nu verkrijgbaar voor Windows en Mac

Redactie
4 december 2009, 20:08
1 min leestijd
The Missing Sync voor Android nu verkrijgbaar voor Windows en Mac
missing sync adresboek

We hebben wel eens eerder geschreven over The Missing Sync van Mark/Space. Het gaat hierbij om software waarmee je Android-toestel met Windows en Mac kunt synchroniseren. Vanaf vandaag is de softwar daadwerkelijk verkrijgbaar voor het lieve sommetje van $40 per licentie. Voor dat geld krijg je software waarmee je contacpersonen uit je adresboek kunt synchroniseren met Outlook, Entourage of Adresboek op de desktop. Het synchroniseren gebeurt via Wi-Fi. Zodra je toestel binnen het bereik van het draadloze netwerk komt, begint de synchronisatie.

The Missing Sync is ook geschikt om foto’s, podcasts, ringtones en video’s naar je toestel over te zetten, maar dat werkt alleen via een usb-kabel.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment ondersteunt The Missing Sync voor het synchroniseren van de agenda alleen Android 1.5 en 1.6. Bezitters van een toestel met Android 2.0 kunnen op dit moment wel multimedia overzetten. De ontwikkelaar belooft een gratis update beschikbaar te stellen, waarmee straks alle functies ook voor Android 2.0 beschikbaar komen. Er zullen dan meteen meer functies worden toegevoegd, bijvoorbeeld het synchroniseren van agenda’s, bookmarks en sms-berichten. The Missing Sync werkt samen met desktopsoftware zoals iTunes en Windows Media Player.

De vraag is alleen: zouden mensen hier wel $40 voor over hebben?

Meer info: The Missing Sync

missing sync outlook
Categorie: Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's