De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

The Next Web stopt met magazine voor Android-tablets

Redactie
31 december 2012, 15:10
1 min leestijd

De populaire technologiewebsite The Next Web stopt met hun magazine voor Android-tablets en gaat zich enkel richten op de iPad-editie. Dat laat The Next Web-oprichter Boris Veldhuijzen van Zanten in een blogpost weten. In totaal heeft de Androidversie twee maanden bestaan. TNW Magazine, dat gratis in de Google Play Store te downloaden is, krijgt nog één magazine en vanaf 2013 wordt de ontwikkeling stopgezet. Volgens Veldhuijzen van Zanten kostte het te veel tijd om het magazine voor Android beschikbaar te maken en leverde het uiteindelijk te weinig lezers op.

“Je maakt een prachtig magazine voor de iPad en verlaagt het dan naar een Androidversie” aldus Veldhuijzen van Zanten. “We moesten filmpjes, geluiden, interactiviteit en content verwijderen, en dan nog plaagden vastlopers de app. Het platform is minder intuïtief en meer gefragmenteerd dan iOS. En hoewel Androidgebruikers altijd graag van zich laten horen, bleken ze onze magazines niet te downloaden en te lezen.”

Lees verder na de advertentie.

De laatste editie van TNW Magazine is nog steeds gratis in de Google Play Store te downloaden. Vanaf 2013 ontvangt de app geen nieuwe edities.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu