De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

The Phone House organiseert Android-actie met buitenaardse Android-landing

Redactie
15 maart 2011, 10:18
1 min leestijd
The Phone House organiseert Android-actie met buitenaardse Android-landing
android actie

Vandaag landt om 11:00 uur in Amsterdam een gigantische Android, als start van de Androidweken. Telecomwinkel The Phone House organiseert deze actie om meer bekendheid te krijgen voor Android als mobiel platform. De winkelketen heeft ook een onderzoek laten uitvoeren, waarvan we later de uitkomsten op onze site zullen publiceren. Uit het onderzoek moest duidelijk worden hoe populair Android is bij de Nederlandse smartphone-bezitter. Weten mensen die geen smartphone hebben wel wat Android is? Maar ook: zijn smartphone-bezitters trouw aan een besturingssysteem? Welke smartphone-bezitter download de meeste apps, en gebruikt men die allemaal?

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 1.000 Nederlandse smartphone-gebruikers van 16 jaar en ouder. Het gaat daarbij om een respresentatieve steekproef op basis van leeftijd en geslacht. De resultaten van het onderzoek worden woensdag bekendgemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Maar vandaag is eerst de Nederlandse pers in Amsterdam uitgenodigd, waar om 11:00 uur een buitenaardse Android zal landen. Wij zijn natuurlijk bij dit evenement aanwezig en zullen verslag doen.

Update 11:50 uur

En Android is geland! Bekijk de foto hieronder.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu