The Phone House start met betaalde wachtlijst voor populaire smartphones

Redactie
12 september 2011, 20:39
1 min leestijd
The Phone House start met betaalde wachtlijst voor populaire smartphones
the phone house smartphone service

Het is vaak dringen om de nieuwste smartphone te bemachtigen. Sommige winkels werken met inschrijflijsten, bij andere moet je gewoon als eerste aan de winkeldeur staan, als het toestel in de verkoop gaat. Als je een baan hebt, heb je niet altijd de mogelijkheid om een paar uur te laat op je werk te verschijnen – alleen vanwege dat nieuwe Android-toestel. The Phone House heeft een oplossing bedacht: voor 25 euro kun je jezelf op een wachtlijst laten zetten. Zodra de nieuwe smartphone beschikbaar is, krijg je een sms’je met instructie wanneer je het toestel kunt afhalen. De 25 euro inschrijfgeld ben je kwijt, ongeacht of je wel of niet gebruikmaakt van je plek op de wachtlijst.

Wel heb je de mogelijkheid om bij aanschaf van de smartphone de mogelijkheid om de 25 euro die je had betaald om te zetten naar een tegoedbon van 50 euro aan accessoires. Verder geldt als voorwaarde, dat je de telefoon in combinatie met een abonnement moet aanschaffen. Als er teveel mensen zich voor 25 euro op de wachtlijst laten zetten, is het alsnog mogelijk dat je buiten de boot valt. De smartphones worden in volgorde van de wachtlijst afgeleverd.

Lees verder na de advertentie.

Klanten krijgen hun 25 euro retour als The Phone House de telefoon niet binnen één maand na de officiële Nederlandse lancering kan leveren. The Phone House begon afgelopen zaterdag al met de betaalde wachtlijsten, maar kondigde het vandaag officieel aan.

Meer info: The Phone House Nieuwste Smartphones

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's