De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

The Washington Post brengt officiële Android-app uit

Redactie
3 oktober 2011, 18:02
1 min leestijd
The Washington Post brengt officiële Android-app uit
The Washington Post brengt officiële Android-app uit

De Amerikaanse kwaliteitskrant The Washington Post heeft een officiële Android-applicatie uitgebracht. Met de app kun je het online aanbod van The Post bekijken. Anders dan bij de applicatie van de New York Times hoef je geen abonnement te hebben om de artikelen te kunnen lezen. Naast het laatste nieuws in categorieen zoals politiek, economie, opinie, sport en technologie biedt de app ook de mogelijkheid om te zoeken naar artikelen. Ook kun je breaking news notificaties ontvangen.

De app ziet er goed uit voor een nieuws-applicatie. Je kunt gemakkelijk wisselen tussen de verschillende categorieen. Als je de app opent krijg je meteen de belangrijkste verhalen van de dag voorgeschoteld. Artikelen zijn eenvoudig te delen via de bekende sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Als een verhaal voorzien is van foto’s kun je die met de ingebouwde galerij te bekijken. Ook kun je het weer voor de komende zeven dagen opzoeken. Dit geldt ook voor Nederlandse gebruikers, hoewel je wel de temperaturen in Fahrenheit krijgt en niet in Celcius.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers van de app die zich in Washington en omstreken bevinden kunnen ook verkeersinformatie via de app ontvangen. The Washington Post is gratis te downloaden in de Android Market. De app is wel voorzien van advertenties. Aangezien The Post vooralsnog geen plannen heeft om haar aanbod betaald te maken, lijkt het dat de applicatie voor langere tijd gratis zal blijven.

Downloaden via Android Market: The Washington Post (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu