The Washington Post brengt officiële Android-app uit

The Washington Post brengt officiële Android-app uitDe Amerikaanse kwaliteitskrant The Washington Post heeft een officiële Android-applicatie uitgebracht. Met de app kun je het online aanbod van The Post bekijken. Anders dan bij de applicatie van de New York Times hoef je geen abonnement te hebben om de artikelen te kunnen lezen. Naast het laatste nieuws in categorieen zoals politiek, economie, opinie, sport en technologie biedt de app ook de mogelijkheid om te zoeken naar artikelen. Ook kun je breaking news notificaties ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De app ziet er goed uit voor een nieuws-applicatie. Je kunt gemakkelijk wisselen tussen de verschillende categorieen. Als je de app opent krijg je meteen de belangrijkste verhalen van de dag voorgeschoteld. Artikelen zijn eenvoudig te delen via de bekende sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Als een verhaal voorzien is van foto’s kun je die met de ingebouwde galerij te bekijken. Ook kun je het weer voor de komende zeven dagen opzoeken. Dit geldt ook voor Nederlandse gebruikers, hoewel je wel de temperaturen in Fahrenheit krijgt en niet in Celcius.

Gebruikers van de app die zich in Washington en omstreken bevinden kunnen ook verkeersinformatie via de app ontvangen. The Washington Post is gratis te downloaden in de Android Market. De app is wel voorzien van advertenties. Aangezien The Post vooralsnog geen plannen heeft om haar aanbod betaald te maken, lijkt het dat de applicatie voor langere tijd gratis zal blijven.

Downloaden via Android Market: The Washington Post (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.