Tien apps voor tien cent dag 10 met o.a. Heavy Gunner 3D, Puffle Launch en Camera Zoom FX

Tien apps voor tien cent dag 10 met o.a. Heavy Gunner 3D, Puffle Launch en Camera Zoom FXDe laatste dag van de grote kortingsactie in de Android Market. Op dag 10 zijn onder meer de games Heavy Gunner 3D en Puffle Launch en de foto-app Camera Zoom FX in de aanbieding. Daarnaast keren ook weer een aantal apps terug waaronder Apparatus, Star Chart en Sentinel 3. Elke dag biedt Google tien populaire apps voor tien cent vanwege het feit dat er al meer dan tien miljard downloads zijn geweest in de Android Market. Hieronder de complete lijst met afgeprijsde apps.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De zes nieuwe apps die momenteel voor slechts tien eurocent te koop zijn:

Terug van weggeweest:

De tien afgeprijsde app van dag 9 zijn ook nog steeds voor tien eurocent in de Android Market te vinden. Die van dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7 en dag 8 helaas niet meer.

Welke apps heb jij nu direct gekocht? Laat het weten in de reacties!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.