Tien apps voor tien cent dag 5 met o.a. Asphalt 6, The Sims 3 en Age of Zombies

Tien apps voor tien cent dag 5 met o.a. Asphalt 6, The Sims 3 en Age of ZombiesDag vijf van de grote Google’s Android Market aanbiedingsactie met dit maal onder meer Age of Zombies, The Sims 3, SlideIT Keyboard en Apparatus in de aanbieding. Ook Asphalt 6: Adrenaline HD is weer te downloaden voor tien cent en dat is opvallend omdat deze app ook al op dag 1 van de tien apps voor tien cent actie al was aangeprijsd. Vanwege het feit dat er al meer dan tien miljard apps zijn gedownload in de Android Market biedt Google tien dagen lang elke dag tien populaire Android-apps aan voor slechts tien cent. Hieronder de complete lijst met afgeprijsde apps.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De negen nieuwe apps die momenteel voor slechts tien eurocent te koop zijn:

Terug van weggeweest:

De tien afgeprijsde app van dag 4 zijn ook nog steeds voor tien eurocent in de Android Market te vinden. Die van dag 1, dag 2 en dag 3 helaas niet meer.

Welke apps heb jij nu direct gekocht? Laat het weten in de reacties!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.