Tien apps voor tien cent dag 6 met o.a. Jenga, Backstab HD en Sim City Deluxe

Tien apps voor tien cent dag 6 met o.a. Jenga, Backstab HD en Sim City DeluxeDag zes van de grote Google’s Android Market aanbiedingsactie alweer met dit keer onder meer Jenga, Raging Thunder, Backstab HD en Sim City Deluxe in de aanbieding. Ook Endomondo Spart Tracker Pro en Great Little War Game zijn weer te downloaden voor tien cent en dat is opvallend omdat deze eerder ook al waren aangeprijsd. Google biedt tien dagen lang tien populaire apps voor slechts tien cent aan omdat er al meer dan tien miljard downloads zijn geweest in de Android Market. Hieronder de complete lijst met afgeprijsde apps.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De acht nieuwe apps die momenteel voor slechts tien eurocent te koop zijn:

Terug van weggeweest:

De tien afgeprijsde app van dag 5 zijn ook nog steeds voor tien eurocent in de Android Market te vinden. Die van dag 1, dag 2, dag 3 en dag 4 helaas niet meer.

Welke apps heb jij nu direct gekocht? Laat het weten in de reacties!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.