Tien apps voor tien cent dag 7 met o.a. Doodle Jump, Flight Control en Flick Soccer!

Tien apps voor tien cent dag 7 met o.a. Doodle Jump, Flight Control en Flick Soccer!De goede aanbiedingen blijven maar komen. Op dag 7 van de grote kortingsactie van Google zijn onder meer de games Doodle Jump, Flight Control, Block Break 3 en Flick Soccer! afgeprijsd voor slechts tien eurocent. Ook zijn Beautiful Widgets en de betaalde versie van SoundHound weer afgeprijsd, handig als je deze de eerste keer hebt gemist. Tien dagen lang biedt Google tien populaire apps aan voor tien cent om te vieren dat er al meer dan tien miljard downloads in de Android Market zijn geweest. Hieronder de complete lijst met afgeprijsde apps.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De acht nieuwe apps die momenteel voor slechts tien eurocent te koop zijn:

Terug van weggeweest:

De tien afgeprijsde app van dag 6 zijn ook nog steeds voor tien eurocent in de Android Market te vinden. Die van dag 1, dag 2, dag 3, dag 4 en dag 5 helaas niet meer.

Welke apps heb jij nu direct gekocht? Laat het weten in de reacties!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.