Tien apps voor tien cent dag 8 met o.a. FlightTrack, Instant Heart Rate en Where’s My Water?

Tien apps voor tien cent dag 8 met o.a. FlightTrack, Where's My Water? en Instant Heart RateEen wat teleurstellende dag 8 van de grote Android Market aanbiedingsactie. Vijf apps keren terug van weggeweest en ‘slechts’ zeven nieuwe apps worden voor tien cent aangeboden. Onder meer de games Train Conductor 2: USA en Where’s My Water? zijn in de aanbieding en de apps Instant Heart Rate en FlightTrack. Flick Golf!, Shazam Encore en SlideIT toetsenbord zijn voor de tweede keer afgeprijsd. Om te vieren dat er meer dan tien miljard apps zijn gedownload in de Android Market biedt Google tien dagen langs tien populaire apps aan voor tien eurocent. Hieronder de complete lijst met afgeprijsde apps.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De zeven nieuwe apps die momenteel voor slechts tien eurocent te koop zijn:

Terug van weggeweest:

De tien afgeprijsde app van dag 7 zijn ook nog steeds voor tien eurocent in de Android Market te vinden. Die van dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5 en dag 6 helaas niet meer.

Welke apps heb jij nu direct gekocht? Laat het weten in de reacties!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.