Tien apps voor tien cent dag 9 met o.a. Tank Riders, ezPDF Reader & SwiftKey X

Tien apps voor tien cent dag 9 met o.a. Tank Riders, ezPDF Reader & SwiftKey XWederom een wat mindere dag qua tien cent aanbiedingen. Op dag 9 van de grote Android Market aanbiedingsactie is SwiftKey X de enige app die echt boven de rest uitspringt, maar de toetsenbordvervanger was al eens in de aanbieding. Van de nieuwe apps die zijn afgeprijsd zijn onder meer de games Tank Riders, Deer Hunter 3D en MX Moto de moeite waard. ezPDF Reader is een handige app om PDF-bestanden mee te openen waarmee je ook tekst kunt kopiëren en markeren. Google biedt elke dag tien populaire apps voor tien cent om te vieren dat er meer dan tien miljard downloads zijn geweest in de Android Market. Hieronder de complete lijst met afgeprijsde apps.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De negen nieuwe apps die momenteel voor slechts tien eurocent te koop zijn:

Terug van weggeweest:

De tien afgeprijsde app van dag 8 zijn ook nog steeds voor tien eurocent in de Android Market te vinden. Die van dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6 en dag 7 helaas niet meer.

Welke apps heb jij nu direct gekocht? Laat het weten in de reacties!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.